За нас

Смарт Сервиз ООД e регистрирана през 2018-та година и в момента е утвърдена компютърна фирма в Стара Загора с конкурентни цени. Фирмата започна своята дейност още през 2008-а година, първоначално като дистрибутор и сервиз на компютри втора употреба към RealVision, в последствие към PC-LIFE. По настоящем сме напълно независим сервиз и магазин за рециклирани (ремонтирани и приведени в състояние като нови) компютри и лаптопи.

Ние се занимаваме с продажба, ремонт и поддръжка на компютри, лаптопи, монитори, смартфорни, принтери и други висококачествени IT продукти от водещи световни производители, зареждане и рециклиране на тонер касети, гаранционен и извънгаранционен сервиз на монитори, лаптопи, компютри, аксесоари и офис техника. Основните модели лаптопи, които можете да намерите при нас са марки висок клас Dell, HP и Lenovo/ThinkPad на много добри цени!

Тук е едно от малкото места в Стара Загора, където можете да занесете Apple продукт  (MacBook Air, iMac и др.) и да ви бъде ремонтиран на прилична цена. Повредени лаптопи, след ремонт от нас изглеждат като нови.